Winkelwagen 0
 

Tafelpoten

Ben je op zoek naar tafelpoten? Bij MeubelbeslagXXL hebben we een uitgebreide selectie van metalen tafelpoten, die in hoogte verstelbaar zijn. Deze tafelpoten zijn beschikbaar in zowel vierkante als ronde vormen en hebben lengtes tot 1100 mm.

Producten 1-12 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Metalen tafelpoten

Bij MeubelbeslagXXL kun je kiezen uit vier verschillende tafelpoten in diverse kleuren en maten. Onze tafelpoten zijn beschikbaar in zowel ronde als vierkante vormen, met lengtes variërend van 710 mm tot 1100 mm. Daarnaast zijn ze verstelbaar, met een aanpasbaarheid van 20 mm tot 30 mm, afhankelijk van het gekozen model.

Ronde of vierkante tafelpoten?

Bij MeubelbeslagXXL kun je vrij kiezen tussen ronde en vierkante tafelpoten, zodat je altijd de perfecte stijl vindt die bij jouw interieur past. Drie van de vier verschillende tafelpoten hebben een ronde vorm, terwijl één een vierkante vorm heeft. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor je eenvoudig de juiste optie voor jouw ruimte kunt kiezen.

Verstelbare tafelpoten

Bij MeubelbeslagXXL kun je ook verstelbare tafelpoten vinden die ideaal zijn voor elke situatie. Onze tafelpoten zijn beschikbaar in lengtes van 710 mm tot 1100 mm en kunnen worden aangepast met een verstelbaarheid van 20 mm tot 30 mm. Dankzij deze verstelbare opties kun je altijd de perfecte hoogte kiezen voor jouw comfort en gebruiksgemak.

Service van MeubelbeslagXXL

Zijn er vragen over producten of service, neem vooral contact met ons op via ons telefoon nummer: 0519-235056 of stuur ons een mail naar: info@meubelbeslagxxl.nl . We helpen je graag verder! Wij zijn experts als het gaat om onze tafelpoten, en helpen je graag om tot een oplossing te komen. 

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL