Winkelwagen 0
 

Tafelbladscharnieren

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tafelbladscharnier

Tafelbladscharnieren worden gebruikt om een tafel deels in te klappen, waardoor er meer ruimte overblijft in bijvoorbeeld boten, campers of caravans. Dankzij het 180 graden draaivermogen sluit het tafelblad naadloos aan op de tafel wanneer het is uitgeklapt.

Waarom een Tafelbladscharnier?

Tafelbladscharnieren, ook wel klaptafel scharnieren genoemd, zorgen ervoor dat een deel van het tafelblad kan worden ingeklapt om ruimte te besparen. Ze zijn ideaal voor kleinere ruimtes zoals boten, campers, caravans, maar ook voor kleinere woningen of studentenkamers.

Welk materiaal Tafelbladscharnier heb ik nodig?

De keuze voor het materiaal van een tafelbladscharnier hangt af van waar het geplaatst wordt. Onze rvs tafelbladscharnieren zijn gemaakt van rvs 316, wat extra bescherming biedt tegen (zout) zeewater. Daarnaast hebben we messing tafelbladscharnieren in verschillende finishes, zoals gepolijst (goudachtige kleur) en verchroomd (zilveren kleur).

Knoop boven of knoop onder?

Bij een tafelbladscharnier heb je in principe altijd een scharnier met de knoop onder nodig. Dit zorgt ervoor dat het scharnier aan de onderkant van het tafelblad gemonteerd kan worden, waardoor het niet zichtbaar is als de tafel is uitgeklapt.

Service van MeubelbeslagXXL

Heb je vragen over het kiezen van het juiste tafelbladscharnier? Wij helpen je graag verder! Bel voor advies naar 0519-235056 of mail ons op info@meubelbeslagxxl.nl voor deskundig advies.

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL