Winkelwagen 0
 

Zilveren trapleuning houders

meubelbeslagXXL heeft een ruime selectie trapleuning houders om aan jou behoeften te voldoen. We bieden allerlei verschillende kleuren. Hier vind u onze zilveren trapleuning houders.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zilveren trapleuning houders

Bevestigingsopties

  • Opschroef: Eenvoudig te installeren met schroeven.
  • Met stokschroef: Zorgt voor extra stevigheid en stabiliteit.
  • Met keilbout: Geschikt voor bevestiging in steen of beton.

Zadels

  • Hol zadel: Heeft een uitgesneden design voor een lichter en luchtiger uiterlijk.
  • Vlak zadel: Biedt een strakke en moderne uitstraling voor een eigentijdse inrichting.

Materiaalkeuze

  • Aluminium: Lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren.
  • RVS (Roestvrij staal): Duurzaam en roestbestendig, ideaal voor buitentoepassingen.

Hoeveel trapleuninghouders heb je nodig?

Het juiste aantal trapleuninghouders is essentieel voor stabiliteit en veiligheid. Plaats de eerste houder 10 cm vanaf elk uiteinde van de leuning. Bereken het aantal houders als volgt: neem de lengte van je leuning en trek daar 20 cm vanaf (10 cm van elk uiteinde). Deel het resulterende aantal door 60 cm. Plaats een houder elke 60 cm voor optimale ondersteuning.

Wat is de ideale hoogte voor een trapleuninghouder?

De ideale hoogte voor het plaatsen van een trapleuninghouder is ongeveer 90 cm vanaf de trap. Dit zorgt ervoor dat de trapleuning op heuphoogte komt, wat comfortabel is voor de meeste gebruikers. Als de regelmatige gebruikers van de leuning erg klein of juist erg groot zijn, pas de hoogte van de trapleuninghouder dan dienovereenkomstig aan voor optimaal gebruiksgemak.

Advies en Contact

Heb je nog vragen of heb je advies nodig bij het kie\zen van de juiste trapleuning houders? Onze experts bij MeubelbeslagXXL staan voor je klaar om je te helpen. Neem contact met ons op via telefoon: 0519-235056 of e-mail: Custom 1 We staan altijd klaar om je te assisteren en ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt voor jouw project. Je veiligheid en tevredenheid staan bij ons voorop.

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL