Winkelwagen 0
 

Kogelsnapsloten

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kogelsnapsloten - veilige en eenvoudige vergrendeling

Ontdek bij MeubelbeslagXXL de handige kogelsnapsloten, ideaal voor het beveiligen van deuren, luiken en kasten. Elk slot bestaat uit twee delen: het slot zelf en een tegenplaat met kogel. Bij het sluiten veert de kogel in het slot, waardoor de deur stevig dicht blijft totdat u deze met de hand opent.

Aanpasbare stevigheid

U kunt de stevigheid van het kogelsnapslot eenvoudig zelf instellen. Door de schroeven aan de zijkant van het slot aan te passen, bepaalt u de benodigde kracht voor het openen en sluiten van de deur.

Installatie van uw kogelsnapslot

De installatie is eenvoudig met onze DIN95 houtschroeven. Zorg ervoor dat zowel het slot als de tegenplaat correct zijn uitgelijnd voor een soepele werking.

Kogelsnapslot vs. vingersnapper

Hoewel zowel kogelsnapsloten als vingersnappers dezelfde functie vervullen, verschillen ze in werking. Een kogelsnapslot gebruikt een veerkogel, terwijl een vingersnapper vasthaakt en met de vinger losgemaakt moet worden.

Service van MeubelbeslagXXL

Heeft u niet het juiste kogelsnapslot gevonden of heeft u specifieke vragen? Ons team helpt u graag verder. Neem contact op met MeubelbeslagXXL via 0519-235056 of info@meubelbeslagxxl.nl.

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL