Winkelwagen 0
 

Industriële plankdragers

Op zoek naar een manier om de buitenunit van je airco of warmtepomp op te hangen? Dan zijn de industriële plankdragers van Yachtsupplier.nl perfect voor jou. Hieronder vind je meer informatie over het product: 

 

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Industriële Plankdrager – Draagvermogen 500 kg – Vuurverzinkt


De industriële plankdragers van Yachtsupplier.nl zijn veelzijdig en betrouwbaar, geschikt voor zowel stijlvolle woonruimtes als veeleisende industriële omgevingen. Met een indrukwekkend draagvermogen van 500 kg zijn deze dragers ideaal voor productiehallen en voor het ophangen van zware voorwerpen zoals sportuitrusting. De thermisch verzinkte, oftewel vuurverzinkte, afwerking maakt ze bestand tegen vochtige omgevingen, waardoor ze duurzaam en langdurig inzetbaar zijn.

Eenvoudige Montage

De montage is eenvoudig; het wordt aanbevolen om een drager om de 50 cm te plaatsen. Bevestig de dragers met schroeven aan de wand. Dankzij de thermisch verzinkte afwerking zijn deze dragers geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Service van MeubelbeslagXXL.nl

Wij hebben een ruim aanbod tafelbladhouders. Bekijk ons volledige assortiment hier. Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om ons te bellen op 0519-235056 of stuur een e-mail naar info@meubelbeslagxxl.nl

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL