Winkelwagen 0
 

Inboorpaumelles

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Inboorpaumelles

Inboorpaumelles worden gebruikt voor het afhangen van opdekdeuren. Dit soort deuren worden binnenshuis toegepast. Welk kozijn je ook hebt, voor elk type hebben wij een passende inboorpaumelle. Bekijk hier ons hele assortiment inboorpaumelles.

Wat is een inboorpaumelle?

Inboorpaumelles worden gebruikt voor het afhangen van opdekdeuren. Een opdekdeur valt op het kozijn en is te herkennen aan de opdekranden. Dit soort deuren worden binnenshuis toegepast, bijvoorbeeld als deur naar je slaapkamer, woonkamer of badkamer. Welke inboorpaumelle je nodig hebt, hangt af van het kozijn. Zo zijn er houten en stalen kozijnen en wordt er onderscheid gemaakt tussen inmetselkozijnen en montagekozijnen. Welk kozijn je ook hebt, voor elk type hebben wij een passende inboorpaumelle. Je hebt de keuze uit diverse finishes zodat ook de afwerking past bij jouw interieur.

Wat is een opdekdeur?

Een opdekdeur is een deur die gedeeltelijk over het kozijn heen ligt. Dit type deuren worden binnenshuis gebruikt. Je ziet opdekdeuren vooral als deur naar een slaapkamer, badkamer of woonkamer. De voordelen van opdekdeuren zijn minder tocht en een eenvoudige montage door gebruik te maken van onze inboorpaumelles.

Welke inboorpaumelle heb ik nodig?

Bij MeubelbeslagXXL hebben wij verschillende paumelles voor verschillende kozijnen. Zo bieden wij inboorpaumelles voor stalen en houten kozijnen aan, maar ook bieden wij meubel inboorpaumelles aan. Voor het afhangen van opdekdeuren binnenshuis worden vaak de houten kozijnen paumelles gebruikt.

Heb ik onderhoud aan mijn inboorpaumelles?

Al onze inboorpaumelles hebben een nylon ring. De ring van deze inboorpaumelle garandeert een langdurig geruisloze werking en montage is eenvoudig. Inboorpaumelles zijn onderhoudsvrij.

Service van MeubelbeslagXXL

Heb je vragen of heb je advies nodig over onze producten? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0519-235056 of mailen naar info@meubelbeslagxxl.nl voor deskundig advies.

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL