Winkelwagen 0
 

Bekerhouders

Bekerhouders zijn ideaal voor het rechthouden van jouw bekers, glazen, flessen of blikjes. De bekerhouders van MeubelbeslagXXL zijn ideaal voor bijvoorbeeld je boot of pokertafel, maar komen op nog veel meer plekken heel nuttig van pas. Ontdek ons volledige assortiment bekerhouders!

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verschillende toepassingen bekerhouders

De bekerhouders van MeubelbeslagXXL kunnen op verschillende plekken toegepast worden. De meest voorkomende plekken waar de bekerhouders gebruikt worden zijn boten en pokertafels.

Waar kan ik bekerhouders plaatsen?

Naast boten en pokertafels zijn de bekerhouders van MeubelbeslagXXL ook een welkome toevoeging in woonkamers, thuisbioscopen en auto-interieurs. Hun ontwerp voorkomt morsen en draagt bij aan een georganiseerde uitstraling. Ook in vergaderruimtes en wachtkamers zijn ze onmisbaar, waardoor drankjes veilig geplaatst kunnen worden. Met het duurzame en stijlvolle design zijn de bekerhouders van MeubelbeslagXXL een topkeuze voor elke setting. Bekijk onze collectie voor de ideale bekerhouder voor jouw behoefte.

Service van MeubelbeslagXXL

Heb je vragen of heb je advies nodig over onze producten? Je kunt ons altijd bellen op 0511-233013 voor persoonlijk advies of je vragen mailen naar info@meubelbeslagxxl.nl. Wij staan klaar om u te helpen!

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL