Winkelwagen 0
 

Luikscharnieren

Met meer dan veertig verschillende maten, vind je bij MeubelbeslagXXL altijd de geschikte luikscharnier voor jouw situatie. De scharnieren zijn beschikbaar in kleine formaten vanaf 36x36mm, tot grote formaten van 190x65mm. Daarnaast heb je de keuze uit scharnieren met de knoop onder en de knoop boven, en kun je kiezen tussen rvs 304 en rvs 316 materiaal.

Producten 1-12 van 94

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Knoop boven of knoop onder, wat is het verschil?

Luikscharnieren met knoop boven hebben het draaipunt aan de bovenkant, waardoor de luiken makkelijker naar buiten kunnen worden geopend en eenvoudiger kunnen worden vastgezet. Luikscharnieren met knoop beneden hebben het draaipunt aan de onderkant, waardoor de luiken naar binnen kunnen worden geopend, waardoor ze minder zichtbaar zijn, waardoor je een nette en strak uiterlijk van je vloer behoudt.

Rvs 304 of 316? Welke heb ik nodig?

Bij Yachtsupplier heb je de keuze uit twee verschillende rvs-soorten bij het kopen van luikscharnieren. Het grootste verschil tussen deze twee materialen, is dat rvs 316 zeewaterbestendig is. Voor luikscharnieren op een boot raden wij dus rvs 316 aan. Beide rvs-soorten zijn bij Yachtsupplier ook in een matte variant te bestellen, waardoor ze een extra luxe uitstraling geven.

Service van MeubelbeslagXXL

Heb je vragen of heb je advies nodig over onze scharnieren? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0519-235056 of mailen naar info@meubelbeslagxxl.nl voor deskundig advies.

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL