Winkelwagen 0
 

Traptrede profiel

Producten 1-12 van 33

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Anti-slip traptrede profielen voor veiligheid

Onze traptrede profielen, ook wel bekend als anti-slip rubber, zijn ontworpen om jouw treden veiliger te maken. Met een kopbreedte van 12 millimeter passen ze op de meeste trappen in woningen, bedrijfspanden en boten. Ze zijn gemaakt van duurzaam rubber met ribbels voor extra grip. Voor smalle traptreden hebben we een mini variant met een kopbreedte van 9mm. Het installeren ervan is eenvoudig met een groeffrees van 8mm.

Veiligheid en duurzaamheid gecombineerd

Onze traptrede profielen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Ze zijn sterk en slijtvast, ideaal voor trappen die veel gebruikt worden. Hiermee blijft je trap er goed uitzien en hoef je de profielen niet vaak te vervangen. Dit vermindert het risico op valpartijen op de trap.

Kies de perfecte kleur voor jouw interieur

We begrijpen dat de kleur belangrijk is voor je interieur. Daarom bieden we verschillende kleuren, waaronder wit en zwart. Op elke productpagina staat de RAL-kleurcode om je te helpen de juiste kleur te kiezen.

Flexibele bestellingsopties

Je kunt kiezen tussen standaard traptrede profielen (per rol van 25 meter) of per meter. De mini variant is beschikbaar per rol van 50 meter of per meter.

Eenvoudige montage

Montage is simpel. Gebruik een bovenfrees om een sleuf te maken voor de profielen. Dankzij de ribbels blijven ze goed zitten zonder lijm. Op al onze productpagina's vind je technische tekeningen voor een probleemloze installatie.

Hulp nodig? Advies van MeubelbeslagXXL

Voor vragen en bestellingen, bel ons op 0519-235056 of stuur een e-mail naar info@meubelbeslagxxl.nl. Onze experts staan voor je klaar.

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL