Winkelwagen 0
 

Ronde tafelpoten

Op zoek naar ronde tafelpoten? Bij MeubelbeslagXXL hebben we een ruime selectie metalen tafelpoten die in hoogte verstelbaar zijn. Onze ronde tafelpoten komen in sets van vier en zijn verkrijgbaar in lengtes tot 1100 mm, ideaal voor verschillende tafelontwerpen.

Producten 1-12 van 21

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Metalen Tafelpoten

Bij MeubelbeslagXXL hebben we een variatie aan ronde metalen tafelpoten, verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Deze tafelpoten zijn ook verstelbaar, met een aanpasbaarheid van 20 mm tot 30 mm, afhankelijk van het specifieke model. De lengtes variëren tussen 710 mm en 1100 mm.

Waarom ronde tafelpoten?

Ronde tafelpoten hebben een prachtige, tijdloze uitstraling die perfect past bij diverse interieurstijlen. Ze zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook robuust en duurzaam. Bij MeubelbeslagXXL bieden we metalen ronde tafelpoten aan die in hoogte verstelbaar zijn, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende soorten tafels. Of je nu een moderne eettafel wilt creëren of een bureau nodig hebt, onze ronde tafelpoten combineren stijl met praktisch gebruiksgemak.

Verstelbare tafelpoten

Bij MeubelbeslagXXL bieden we ook verstelbare tafelpoten aan, ideaal voor allerlei soorten tafels. Onze ronde tafelpoten zijn verkrijgbaar in lengtes van 710 mm tot 1100 mm en kunnen worden versteld met een variatie van 20 mm tot 30 mm. Dankzij deze aanpasbare mogelijkheden kun je altijd de optimale hoogte kiezen voor jouw gemak en comfort.

Service van MeubelbeslagXXL

Zijn er vragen over producten of service, neem vooral contact met on sop via ons telefoon nummer: 0519-235056 of stuur ons een mail naar: info@meubelbeslagxxl.nl .We helpen je graag verder! Wij zijn experts als het gaat om tafelpoten, en helpen je graag tot een oplossing te komen.

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL