Winkelwagen 0
 

Vierkante tafelpoten

Op zoek naar vierkante tafelpoten? Bij Yachtsupplier bieden we een selectie van metalen tafelpoten die in hoogte verstelbaar zijn. Onze vierkante tafelpoten komen in een set van vier, met een lengte van 710 mm, wat ze ideaal maakt voor kleinere tafels.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Metalen tafelpoten

Bij MeubelbeslagXXL hebben we vier verschillende vierkante metalen tafelpoten beschikbaar in diverse kleuren. Deze tafelpoten zijn verstelbaar, met een verstelbaarheid van 25 mm. De standaardlengte van de tafelpoten is 710 mm, maar dankzij de verstelbaarheid kunnen de lengtes aangepast worden.

Waarom vierkante tafelpoten?

Vierkante tafelpoten zorgen voor een strakke en moderne look die naadloos aansluit bij verschillende interieurstijlen. Ze zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook zeer stabiel en duurzaam. Bij eubelbeslagXXL vind je metalen vierkante tafelpoten die in hoogte verstelbaar zijn, wat ze veelzijdig maakt voor diverse toepassingen. Of je nu een moderne eettafel of een bureau wilt maken, onze vierkante tafelpoten bieden de perfecte mix van stijl en functionaliteit.

Verstelbare tafelpoten

MeubelbeslagXXL biedt ook verstelbare tafelpoten die geschikt zijn voor elke situatie. Onze vierkante tafelpoten hebben een lengte van 710 mm en een verstelbaarheid van 25 mm. Dankzij deze verstelbare opties kun je altijd de ideale hoogte kiezen voor jouw comfort en gebruiksgemak.

Service van MeubelbeslagXXL

Zijn er vragen over producten of service, neem vooral contact met ons op via ons telefoon nummer: 0519-235056 of stuur ons ene mail naar: info@meubelbeslagxxl.nl We helpen je graag verder! Wij zijn experts als het gaat om tafelpoten, en helpen je graag tot een oplossing te komen.

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL