Winkelwagen 0
 

Blum Movento S Ladegeleiders

Producten 1-12 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Blum Movento S Ladegeleiders - Soepele en Veelzijdige Ladebediening

Ontdek onze hoogwaardige Blum Movento S ladegeleiders met een indrukwekkend draagvermogen van 40kg tot 60kg. Deze ladegeleiders bieden soepele en stille ladebediening en zijn volledig uittrekbaar, wat betekent dat de lade volledig kan worden uitgeschoven tot de gehele geleiderlengte. Blum Movento S ladegeleiders zijn beschikbaar in diverse geleiderlengtes om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Soft-Close Functionaliteit

Onze Blum Movento S ladegeleiders zijn uitgerust met soft-close, wat ervoor zorgt dat de lade langzaam en geruisloos sluit. Het ingebouwde Blum soft-close mechanisme fungeert als een demper en voorkomt ongewenste geluiden en beschermt tegen pijnlijke vingers.

Push-to-Open Optie

Wil je een greeploze lade? Kies dan voor een Blum Movento S ladegeleider met push-to-open functionaliteit. Door licht tegen het front van de lade te drukken, activeer je het geïntegreerde push-to-open systeem, waardoor de lade een stukje naar voren komt. Vervolgens kun je de lade eenvoudig vastpakken en volledig openen. Voor deze push-to-open functie adviseren wij het aanschaffen van het bijpassende push-to-open systeem dat apart verkrijgbaar is.

Volledig Uittrekbaar

Blum Movento S ladegeleiders bieden volledige uittrekbaarheid, wat betekent dat de ladegeleider de volledige inbouwlengte kan uitschuiven, tot 100% van de inbouwlengte. Bijvoorbeeld, als je kiest voor een geleiderlengte van 500mm, kan de geleider ook volledig worden uitgeschoven tot 500mm. Dit zorgt voor maximale toegankelijkheid tot de inhoud van je lades.

Montage van Blum Movento S Ladegeleiders

De Blum Movento S ladegeleiders kunnen eenvoudig worden gemonteerd met behulp van euroschroeven. Deze schroeven hebben een dikte van 6,3mm en zijn verkrijgbaar in diverse lengtes. Ze moeten worden voorgeboord met een Ø5,0mm boor in de achterzijde van de lade. Euroschroeven worden aanbevolen voor dunne wanden en zorgen voor een stevige bevestiging van de geleiders. Je kunt de benodigde schroeven en koppelingen vinden in de 'gerelateerde producten' op de productpagina. De zijdelings verstelbare Blum Movento koppeling maakt een nauwkeurige afstelling van de lade mogelijk.

Deskundig Advies bij MeubelbeslagXXL

Bij MeubelbeslagXXL staan we klaar om je deskundig advies te geven over Blum Movento S ladegeleiders of andere meubelbeslagopties. We begrijpen dat ladegeleiders een cruciaal onderdeel zijn van je project, en we zijn hier om ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt. Heb je vragen over onze Blum Movento S ladegeleiders? Neem gerust contact met ons op via telefoon: 0519-235056 of e-mail: info@meubelbeslagxxl.nl.

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL