Winkelwagen 0
 

Kogelgeleiders - Soft-close

Producten 1-12 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Kogelgeleiders Soft-Close Mechanismen

Wat is een Soft-Close Mechanisme?

Soft-close mechanismen zijn innovatieve toevoegingen aan meubels en kasten die zorgen voor een zachte en geruisloze sluiting van deuren en lades. Door de weerstand die het mechanisme biedt, wordt het dichtslaan van deuren of lades voorkomen, wat resulteert in een langere levensduur van je meubels en een hoger gebruiksgemak.

Voordelen van Soft-Close Mechanismen

Het installeren van soft-close mechanismen in je huis brengt meerdere voordelen met zich mee. Niet alleen verbeteren ze de functionaliteit van je meubilair door het minimaliseren van slijtage, maar ze dragen ook bij aan de veiligheid in huis door te voorkomen dat vingers bekneld raken. Daarnaast draagt de geruisloze sluiting bij aan een rustigere woonomgeving.

Technische Specificaties

Onze soft-close mechanismen zijn verkrijgbaar met draagvermogens van 30kg en 35kg, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen, van lichte tot meer beladen deuren en lades. Elk mechanisme is zink gecoat voor een extra beschermingslaag tegen corrosie, wat zorgt voor een duurzame en langdurige werking.

Installatie en Onderhoud

De installatie van onze soft-close mechanismen is eenvoudig en kan zonder professionele hulp worden uitgevoerd. Het onderhoud is minimaal, mede dankzij de hoge kwaliteit van de zinkcoating die beschermt tegen roest en slijtage. Voor het beste resultaat en een soepele werking, raden we aan om de mechanismen periodiek te controleren en indien nodig te reinigen.

Service van MeubelbeslagXXL

Bij MeubelbeslagXXL staan we klaar om je te adviseren over de beste soft-close mechanismen voor jouw project. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via 0519-235056 of info@meubelbeslagxxl.nl. Wij helpen je graag verder!

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL