Winkelwagen 0
 

Kogelgeleiders Soft-close 35kg

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kogelgeleider Soft-close 35 Kg

Onze Kogelgeleiders Volledig Uittrekbaar Soft-close met een draagvermogen van 35 Kg bieden een perfecte combinatie van soepele beweging en geruisloze sluiting. Deze geleiders zijn ontworpen voor volledige uittrekbaarheid, wat betekent dat je volledige toegang hebt tot de inhoud van je lades, ongeacht hun lengte.

Soft-close Mechanisme - Geruisloze Sluiting

Met het ingebouwde soft-close mechanisme sluiten deze kogelgeleiders jouw laden geruisloos en langzaam. Het mechanisme zorgt ervoor dat de lade automatisch vertraagt en zachtjes sluit wanneer deze bijna gesloten is. Dit voorkomt harde sluitgeluiden en beschermt de lade en de inhoud tegen stoten en schokken. Het resultaat is een vloeiende en stille sluiting die zowel elegant als veilig is.

Beschikbare Lengtes - Voor Diverse Toepassingen

Onze Kogelgeleiders Volledig Uittrekbaar Soft-close zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, variërend van 300mm tot 600mm. Hierdoor kun je de perfecte geleiders kiezen die passen bij jouw project en ladesysteem. Of je nu kleine laden of grote lades hebt, we hebben de juiste lengte voor jouw behoeften.

Hulp Nodig?

Heb je vragen over onze Kogelgeleider Volledig Uittrekbaar Soft-close 30 Kg? Ons deskundige team staat voor je klaar om advies te geven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor ondersteuning via telefoon: 0519-235056 of e-mail: info@meubelbeslagxxl.nl.

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL