Winkelwagen 0
 

Samet ladegeleiders

Producten 1-12 van 18

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Samet Ladegeleiders

Bij MeubelbeslagXXL hebben we een uitgebreid assortiment Samet ladegeleiders, waaronder voordelige oplossingen voor zowel soft-close (geruisloos sluiten) als push-to-open systemen. Onze Samet ladegeleiders zijn volledig uittrekbaar, wat betekent dat je toegang hebt tot de volledige inhoud van je lades. We bieden twee belangrijke varianten:

  • Samet Ladegeleiders Volledig Uittrekbaar Soft-Close 40kg
  • Samet Ladegeleiders Volledig Uittrekbaar Push to Open 30kg

Onze Samet ladegeleiders zijn verkrijgbaar in verschillende geleiderlengtes om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Van 250mm tot 600mm, we hebben de juiste maat voor jouw project.

Wat is een soft-close ladegeleider?

Een soft-close ladegeleider zorgt ervoor dat de lade langzaam en geruisloos sluit. Dankzij het ingebouwde mechanisme is het niet alleen prettig voor de oren, maar ook veiliger voor eventuele nieuwsgierige vingers. De veer in het soft-close sluitmechanisme van Samet fungeert als een demper, die de impact opvangt en de lade rustig sluit.

Wat is een push-to-open ladegeleider?

Een push-to-open ladegeleider is de ideale keuze als je een greeploze uitstraling wilt creëren. Door lichtjes tegen het front van de lade te drukken, activeer je het geïntegreerde push-to-open systeem in de Samet ladegeleiders. Hierdoor komt de lade een stukje naar voren, waardoor je de lade gemakkelijk kunt vastpakken en openen. Let op dat de lade niet volledig opengaat, maar genoeg om comfortabel te kunnen gebruiken.

Volledig Uittrekbaar voor Optimaal Gebruiksgemak

Met "volledig uittrekbaar" bedoelen we dat de Samet ladegeleiders de volledige inbouwlengte kunnen uitschuiven, wat gelijk staat aan 100% van de inbouwmaat. Bijvoorbeeld, als je kiest voor een 500mm geleiderlengte, kan de geleider ook daadwerkelijk 500mm worden uitgeschoven, waardoor je eenvoudig toegang krijgt tot de hele inhoud van de lade.

MeubelbeslagXXL - Jouw Partner in Meubelbeslag

Bij MeubelbeslagXXL streven we ernaar om hoogwaardige producten te leveren en deskundig advies te bieden. Ons gespecialiseerde team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste ladegeleiders voor jouw project. We begrijpen dat ladegeleiders een cruciaal onderdeel zijn van elk meubelstuk en werken eraan om jouw tevredenheid te waarborgen.

Heb je vragen over onze Samet ladegeleiders? Of wil je advies over welke ladegeleiders het beste bij jouw project passen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via telefoon: 0519-235056 of e-mail: info@meubelbeslagxxl.nl.

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL