Winkelwagen 0
 

Legrabox lade - Hoogte C (177mm)

De Blum Legraboxen zijn de perfecte zelfbouwladen voor interieurbouwers en doe-het-zelvers. Door het ingebouwde Blumotion Soft-Close systeem sluit de lade altijd zachtjes en geruisloos. Met een hoogte van 177mm is deze lade zeer geschikt om te gebruiken als voorraadlade. De Legraboxen zijn verkrijgbaar in de afwerkingen Orion Grijs, Zijde Wit, Carbon Zwart en RVS Vernikkeld.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Blum Legrabox lade - Hoogte C (177mm) - Blumotion Soft-Close

De Blum Legrabox lade maat C (177mm) is een zelfbouw ladesysteemset perfect voor interieurbouwers en doe-het-zelvers. De Legrabox is met zijn hoogte van 177mm perfect om te gebruiken als voorraadlade. Bij deze lade hoeft alleen de bodem en achterwand toegevoegd te worden om de lade compleet te maken. 

Deze lade is voorzien van het Blumotion Soft-Close sluitingsmechanisme, wat ervoor zorgt dat de lade altijd zachtjes en geruisloos sluit. De Legraboxen van MeubelbeslagXXL zijn verkrijgbaar in de volgende afwerkingen/kleuren:

Technische specificaties

  • Ladehoogte: 177mm
  • Geleiderlengtes: 270mm tot en met 650mm
  • Draagvermogen: 40kg of 70kg
  • Sluitingsmechanisme: Soft-Close
  • Frontbevestigingen: Schroeven of Expando

Welke frontbevestiging heb ik nodig?

Bij deze Blum Legrabox heb je de keuze uit twee verschillende frontbevestigingen: vastschroeven en  Expando. Hieronder leggen we je uit wat de verschillen zijn van beide opties.

Weet je niet wat het beste bij jouw situatie past? Neem dan contact op met ons gespecialiseerde team

Vastschroeven

Frontbevestigingen om vast te schroeven zijn de meest gekozen frontbevestigingen. Hiermee kun je de voorzijde van de lade eenvoudig vastschroeven aan de ladezijkanten met behulp van 3,5x17mm spaanplaatschroeven.

Expando

De Expando fronthouders zijn geschikt voor fronten vanaf 16mm. De fronthouders worden hierbij in het front gefreesd:

Montage

Maak gebruik van de montagevideo voor het eenvoudig monteren en plaatsen van de Blum Legrabox.

Raadpleeg daarnaast ook de catalogus voor de exacte afmetingen en technische tekeningen van de Blum Legrabox.

Service van MeubelbeslagXXL

Heb je hulp nodig bij het bestellen van jouw Blum Legrabox, of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0519-235056, of stuur een mailtje naar info@meubelbeslagxxl.nl. Ons team is gespecialiseerd op het gebied van meubelbeslag, en helpt je graag bij het maken van de juiste keuze!

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL