Winkelwagen 0
 

Witte ladegeleiders

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Witte Ladegeleiders

Ontdek onze selectie van witte ladegeleiders, ook wel bekend als rolgeleiders, met een draagvermogen van 25kg. Deze ladegeleiders zijn ideaal voor situaties waarin gedeeltelijke uittrekbaarheid gewenst is, waarbij de geleider altijd 100mm in de kast blijft en de overige lengte totaal beschikbaar is.

Gedeeltelijk Uittrekbaar

Onze witte rolgeleiders zijn ontworpen voor gedeeltelijke uittrekbaarheid, wat betekent dat ze altijd 100mm in de kast blijven en de resterende lengte volledig beschikbaar is voor het gemakkelijk openen van lades. Dit maakt ze perfect geschikt voor situaties waarin volledige uittrekbaarheid niet nodig is, maar waarin je toch gemakkelijke toegang tot de lades wilt.

Verschillende Lengtes Beschikbaar

We bieden witte ladegeleiders in verschillende lengtes, variërend van 300mm tot 600mm. Hierdoor kun je de juiste maat kiezen die past bij jouw specifieke meubelprojecten. Of je nu lades in keukenkasten, bureauladen of ander meubilair wilt voorzien van betrouwbare geleiding, deze rolgeleiders zijn een uitstekende keuze.

Robuuste en Duurzame Constructie

Onze witte ladegeleiders zijn vervaardigd met oog voor duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden een solide ondersteuning voor laden en kasten. Dit garandeert een lange levensduur en betrouwbare prestaties voor jouw meubilair.

Vragen of Advies Nodig?

Heb je vragen over onze witte rolgeleiders met een draagvermogen van 25kg en gedeeltelijke uittrekbaarheid? Of heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste ladegeleiders voor jouw project? Ons team van experts staat klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op via telefoon: 0519-235056 of e-mail: info@meubelbeslagxxl.nl.

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL