Winkelwagen 0
 

Komgrepen

Met een komgreep maak jij het design van je schuifdeur helemaal af! Voor het vinden van de perfecte komgreep voor jouw schuifdeur ben je bij MeubelbeslagXXL helemaal aan het juiste adres. Wij bieden diverse soorten komgrepen variërend in vormen, afwerkingen en materialen. Hierdoor is er voor iedere schuifdeur een passende komgreep!

Producten 1-12 van 27

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Komgreep Handvat

Onze komgrepen, vaak handvatten genoemd, zijn perfect om jouw (keuken)meubels een frisse look te geven. Ze zijn met name geschikt voor schuifdeuren. De komgrepen zijn beschikbaar in verschillende vormen, maten, materialen en afwerkingen. Je kunt makkelijk filteren op de verschillende soorten, door te filteren aan de linkerkant van de pagina.

Voordelen van een komgreep

De komgreep is geïntegreerd in de (kast)deur, waardoor je de deur gemakkelijk kunt openen door te schuiven zonder vingerafdrukken achter te laten. In tegenstelling tot uitstekende handvatten, loop je niet tegen een komgreep aan. Ze dragen vaak bij aan een verfijnd interieurontwerp.

Installatie van een komgreep

Bepaal de infreesmaat (Ø diameter) en infreesdiepte of raadpleeg de productinformatie. Maak een gat met de opgegeven infreesmaat en -diepte. Vervolgens kun je de komgreep gemakkelijk in het hout plaatsen. Indien nodig kun je ook een beitel gebruiken om een gat te maken.

Toepassingen van een komgreep

Komgrepen zijn ideaal voor het openen en sluiten van deuren en kasten, vooral schuifdeuren. Ze geven je meubels ook een vernieuwde uitstraling.

Wanneer moet je komgrepen vervangen?

Als komgrepen beschadigd zijn, niet meer soepel functioneren of loskomen van de kast, is het tijd voor vervanging. Ook als je zin hebt in een nieuwe stijl, kun je ze vervangen. Meubelbeslagxxl heeft een breed scala aan komgrepen in diverse stijlen en maten.

Service van MeubelbeslagXXL

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste komgreep? We staan voor je klaar! Bel ons op 0511-233013 of stuur een e-mail naar info@meubelbeslagxxl.nl.

Copyright © 2024 MeubelbeslagXXL